Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به ظرفیت های خوب علمی در رشت گفت: باید از ظرفیت و توان علمی دانشگاه ها با هدف رفع مشکلاتی همچون پسماند استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛  محمد حسین واثق کارگرنیا در دیدار با سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربری گیلان اظهار کرد: در شهر رشت ظرفیت های بسیار خوبی در مباحث مختلف علمی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. وجود دارد اما متاسفانه نسبت به این ظرفیت ها توجه چندانی صورت نمی گیرد.

وی با بیان اینکه بسیاری از طرح ها و پروژه های رشت نیمه تمام باقی مانده اند افزود: مشکلات مالی یکی از مهم ترین دلایل نیمه تمام ماندن این پروژه ها است و در مجموع با مشکلات متعددی دست به گریبان هستیم.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت به وضعیت دو رودخانه رشت اشاره کرد و گفت: در بسیاری از شهرهای کشورهای دیگر ، وجود رودخانه ها به عنوان منبع اصلی جذب گردشگر محسوب می شود ، اما متاسفانه در شهر رشت به واسطه سوءمدیریت ها در گذشته ، وجود رودخانه ها به نغمت تبدیل شده اند .

کارگرنیا با اشاره به وضعیت تالاب عینک رشت بیان کرد: در شهر لاهیجان از وجود یک استخر  به خوبی در راستای جذب گردشگر و   همچنین اشتعالزایی استفاده شده است اما در شهر رشت به واسطه عدم تعامل بین دستگاه ها ، تالاب عینک به عنوان یک نعمت خدادادی ، سالهاست که به حال خود رها شده است.

وی با تاکید به بهره مندی از ظرفیت ها و توان علمی دانشگاه‌ها در راستای رفع مشکلات و تسریع بخشیدن به اجرای پروژه های عمرانی در رشت تصریح کرد : به زودی جلسه ای مشترک با حضور روسای کمیسیون های تخصصی شورا و مجموعه دانشگاه علمی کاربردی گیلان با هدف بهره مندی از ظرفیت ها و توان علمی این مرکز در برخی از مباحث برگزار خواهیم کرد و انشاا این نشست ها به رفع مشکلات عدیده شهر بیانجامد .

 

 سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان نیز در این دیدار پس از ارائه گزارشی از وضعیت دانشگاه جامع علمی کاربردی و 16 مرکز فعال آن در 6 شهرستان استان، با اشاره به وجود 9 مرکز آموزش علمی کاربردی در شهر رشت و تحصیل بیش از 3000 دانشجو در چهار گروه صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی، کشاورزی و فرهنگ و هنر در این شهر ضمن ارائه پیشنهاد گذراندن دوره های کارورزی دانشجویان رشته های مرتبط با حوزه خدمات شهری در فعالیت های شهرداری رشت از آن به عنوان یک فرصت مشترک یاد کرد.

ابراهیم کازرونی منفرد با اشاره به ثبت شهر رشت از سوی سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی یونسکو به عنوان شهر خلاق خوراک شناسی از اجرای دو برنامه دانشجویی جشنواره گیله خوراک و مسابقه طراحی مد و پوشاک اسلامی به عنوان دو تجربه مشترک موفق از همکاری بین دانشگاه جامع علمی کاربردی و شهرداری رشت نام برد.

وی  ادامه داد:  دانشگاه جامع علمی کاربردی آماده است تا با توجه به کاهش محدودیت های بهداشتی پس از وقفه چند ساله نسبت به از سرگیری برنامه های فرهنگی و کارآفرینی مشترک با شهرداری رشت اقدام نماید.

 

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پسماند رئیس شورای اسلامي شهر رشت دانشگاه جامع علمی کاربردی رفع مشکلات شهر رشت ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۶۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گفت: ایجاد مراکز مشاوره فعال و استفاده از ظرفیت خیرین یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش مشکلات دانشجویان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، جهانگیر جوانمرد در نشست با مسئولان فرهنگی دانشگاه ها اظهار داشت: در صورتی که از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها، نخبگان و صاحبنظران به خوبی استفاده شود در پیشگیری از وقوع بسیاری از معضلات اجتماعی به نتایج خوبی دست می یابیم.

وی با انتقاد از فاصله فکری ایجاد شده در بین اساتید و دانشجویان خاطرنشان کرد: تقویت مهارت های ارتباطی از طریق برگزاری دوره های آموزشی و گفتمان بین اساتید و دانشجویان به منظور فراهم کردن فرصت های آشنایی با مشکلات دانشجویان و تلاش برای حل آن ضروری است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل با بیان اینکه مقوله پیشگیری یک امر فرازمانی و فراقوه ای است، گفت: یکی از مهمترین راهکارهای کاهش آسیب‌ها، استرس‌ها و نیز سایر مشکلات دانشجویان، ایجاد واحد‌های مشاوره فعال و مراکز نیکوکاری در دانشگاه‌هاست که می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های دستگاه‌ها و نهاد‌ها و به ویژه خیرین نسبت به حل و فصل بسیاری از این مشکلات دست پیدا کرد.

در این نشست مسئولان فرهنگی دانشگاه‌ها نیز با قدردانی از حمایت‌های دستگاه قضایی استان از برنامه‌های پیشگیرانه در دانشگاه‌ها به تبیین و تشریح برنامه‌های خود پرداختند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • چالش تازه طلا فروشان با ثبت اطلاعات
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند