Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان رئیس مرکز آموزشی و درمانی ولایت رشت، با بیان اینکه سوختگی پنجمین علت از کار افتادگی و فوت است، گفت: استراتژی های نوین درمان در دستور کار مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی گیلان قرار دارد تا خدمت رسانی مطلوب به مراجعه کنندگان و آسیب دیدگان انجام شود.

دکتر محمدرضا مبین در جمع خبرنگاران، با اشاره به روز ملی پیشگیری از سوختگی در اول دی، اظهار کرد: ما از جمله کشورهایی هستیم که در زمینه سوختگی تعداد بیماران بسیار بالایی داریم و میزان شیوع سوختگی در ایران از میانگین جهانی بالاتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سوختگی پنجمین عامل مرگ و میر و از کار افتادگی در ایران است، افزود: به طور متوسط سالانه بین ۳۰۰ هزار تا ۴۰۰ هزار نفر در کشور دچار درجات مختلف سوختگی شده که از این تعداد به صورت میانگین در حدود ۲۷ هزار نفر در کشور جان خود را از دست می دهند.

رئیس مرکز آموزشی و درمانی ولایت رشت، به نقش پیشگیری، فرهنگ‌سازی و اطلاع رسانی در زمینه حوادث سوختگی اشاره کرد و یادآور شد: رعایت نکات ایمنی و کاربرد صحیح منابع سوختی از موارد بسیار مهمی است که باید به آن توجه ویژه‌ای شود.

مبین، با بیان اینکه سالانه به صورت متوسط ۱۵ هزار نفر در استان گیلان به بیمارستان سوانح و سوختگی رشت مراجعه می‌کنند، تصریح کرد: بیشترین خدمات بیمارستان در زمینه درمان سوختگی شامل سالمندان و کودکان می شود.

وی درخصوص آمار سوانح و سوختگی از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون، خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۵۲ زن، ۴۷۵ نفر مرد و ۶۳ دختر و ۱۳۴ پسر زیر ۱۵ سال دچار آسیب های شدید سوختگی شدند که از این تعداد ۳۹ نفر بر اثر سوختگی فوت کردند.

مدیرگروه جراحی سوختگی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه در ایران هشت بیمارستان سوختگی و ۴۰ مرکز تخصصی وجود دارد، تاکید کرد: حوادث سوختگی از جمله حوادثی است که علاوه بر تحمیل بار مالی بر خانواده و نظام سلامت کشور، بار روانی و اجتماعی زیادی نیز به همراه دارد.

مبین، از درمان های پیشرفته سوختگی با به کارگیری علوم بین رشته ای خبر داد و خاطرنشان کرد: استراتژی های نوین درمان در دستور کار مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه قرار دارد تا خدمت رسانی مطلوب به مراجعه کنندگان و آسیب دیدگان انجام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سوانح و سوختگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۰۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت

دکتر محمدتقی آشوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان گفت: CT اسکن مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت با همکاری و مشارکت گروه مپنا در نیمه دوم فروردین امسال راه اندازی شده و بهره برداری از آن، سطح ارائه خدمات درمانی را در این مرکز تخصصی و فوق تخصصی ارتقا داده و موجب افزایش رضایت مندی مردم و دریافت کنندگان خدمت شده است.

او افزود: پیش از راه اندازی CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت، بیماران مرکز به ناچار باید به مراکز آموزشی درمانی مستقر در شهر ارجاع می‌شدند که این مسئله علاوه بر معطلی و طولانی کردن روند درمان، خطراتی را متوجه بیماران و کار را بر کادر درمان در دیگر مراکز آموزشی درمانی مرکز استان مضاعف می‌کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: از ابتدای راه اندازی آزمایشی CT اسکن این مرکز تاکنون بیش از ۴۰ بیمار خدمات تصویربرداری مورد نیاز را دریافت کرده اند؛ این در حالی است که این بخش هنوز به صورت رسمی افتتاح نشده و یقینا در آینده نه چندان دور نیاز بسیاری از مراکز درمانی را نیز پاسخ خواهد داد.

به گفته دکتر آشوبی، در حال حاضر قیمت دستگاه CT اسکن ۱۶ اسلایس در بازار حدود ۱۳ میلیارد تومان است و دانشگاه علوم پزشکی گیلان تنها یک میلیارد تومان برای آماده کردن فضا و تجهیزات هزینه کرده است.

او تصریح کرد: نصب و راه اندازی دستگاه CT اسکن ۱۶ اسلایس در مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت به عنوان یک مرکز تخصصی و فوق تخصصی درمان کودکان در استان گیلان، یکی از جلوه‌های برون‌سپاری و بهره‌مندی از ظرفیت بخش خصوصی در تهیه و ارائه بسته‌های خدمتی سلامت به مردم است که علاوه بر خدمت با کیفیت و ارزان، هزینه تمام شده برای دولت را نیز کاهش می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • وزیر فرهنگ: دکتر مجتهدی غرب را کاملاً می‌شناخت، اما غرب زده نبود
  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • در کشورهای پیشرفته نخبه ترین افراد وارد رشته علوم انسانی می‌شوند
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت