Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز در نشست هماهنگی اجرای سند ملی واکسیناسیون کرونا در گیلان در سالن اجلاس حوزه ریاست دانشگاه با بیان اینکه هم‌اکنون یک هزار و ۳۲ مرکز واکسیناسیون در سطح استان فعال است، اظهار کرد: یک هزار و ۸۰ تیم ثابت و ۴۷ تیم سیار در مناطق صعب العبور و ارتفاعات در اجرای واکسیناسیون همکاری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

گیلان در صدر واکسیناسیون کشور قرار دارد
وی با بیان اینکه گیلان خوشبختانه تاکنون در صدر استان‌های کشور با بالاترین درصد واکسیناسیون قرار گرفته، افزود: بنا بر آخرین گزارش مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در گیلان ۸۸.۵ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال نوبت اول واکسن و حدود ۶۸ درصد افراد ۱۲ سال به بالا هر دو نوبت واکسن کرونا را دریافت کرده اند. 

 ارسلان سالاری با اشاره به جمعیت در صف دریافت واکسن استان نیز گفت: هنوز ۱۱.۵ درصد گیلانیان دز نخست و بیش از ۳۲ درصد همین جمعیت دز دوم واکسن را دریافت نکرده‌اند. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به آخرین وضعیت واکسیناسیون دانش آموزان بالای ۱۲ سال گیلان نیز بیان کرد: ۱۰۰ درصد دانش آموزان بالای ۱۲ سال در گیلان نوبت اول واکسن و ۵۴.۵ درصد همین جمعیت نیز هر دو دز واکسن کرونا را دریافت کرده اند. 

وی با تقدیر از زحمات شبانه روزی کادر بهداشت و درمان و همچنین گروه‌های مشارکت کننده از جمله بسیج، سپاه و هلال احمر در اجرای سند ملی واکسیناسیون بیان کرد: با مشارکت فعالانه و مجدانه این گروه ها، اکنون گیلان در صدر پوشش واکسیناسیون قرار دارد و شمار مرگ میرهای ناشی از ابتلا به این بیماری نیز کاهش محسوس داشته است. 

راه اندازی تیم‌های سیار و خانه‌به‌خانه یکی از تاکتیک‌های افزایش پوشش واکسیناسیون کرونا در گیلان
سالاری با بیان اینکه در برخی از شهرستان‌های گیلان پوشش درصد واکسیناسیون پایین‌تر از حد انتظار است، تصریح کرد: یکی از راهکارها برای افزایش ضریب واکسیناسیون در استان، راه اندازی تیم‌های سیار و خانه به خانه است که با راه اندازی تیم‌های سیار و اتوبوس‌های واکسیناسیون در بازار، مناطق پر تردد و پر ازدحام و همچنین در مناطقی که استقبال مردم کمتر است، میتوان جمعیت باقی مانده را با سرعت بیشتری واکسینه کرد. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان همچنین بر لزوم ثبت و یکپارچه‌سازی اطلاعات دریافت کنندگان واکسن در سامانه سیب وزرات بهداشت تاکید کرد و گفت: با توجه به اینکه در آینده نزدیک بسیاری از خدمات عمومی دولت به دارندگان کارت‌های هوشمند واکسیناسیون تعلق می‌گیرد، ثبت اطلاعات هویتی دریافت کننده واکسن، بسیار حائز اهمیت است. 

وی با تاکید بر اینکه تمرکز اصلی نظام سلامت گیلان، واکسینه کردن شهروندان رشتی است، افزود: علیرغم پای کار بودن ظرفیت کامل دانشگاه علوم پزشکی گیلان در رشت، هنوز حدود ۱۹۰ هزار نفر از جمعیت رشت واکسینه نشده‌اند که باید هم افزایی و همگرایی‌ها در این زمینه بسیار بیشتر شود. 

همچنان در کنار کادر بهداشت و درمان هستیم
فرمانده سپاه قدس گیلان نیز در این نشست از آمادگی همه جانبه سپاه در تزریق واکسن کرونا به گیلانیان همچون گذشته خبر داد و اظهار کرد: سپاه و بسیج با تمام امکانات و استعدادها در کنار کادر بهداشت و درمان است تا در واکسیناسیون نیز پیشگامی گیلان حفظ شود. 

وی بر لزوم مشارکت همگانی از جمله در شهرستان‌ها تاکید کرد و افزود: باید با بهره‌مندی از ظرفیت عالمان دینی و همچنین با دعوت مستقیم از مردم، نسبت به اقناع‌سازی جمعیت باقی مانده در انتظار تزریق واکسن اقدام کرد. 

سردار محمد عبدالله پور با بیان اینکه حوزه بهداشت و درمان استان چالش‌های عدیده‌ای دارد، گفت: یقینا اگر همراهی همه مسؤولان نباشد، چالش‌ها و مشکلات بخش بهداشت و درمان قابل حل نیست. 

فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه جمعیت قابل توجهی در رشت هنوز واکسن نزده اند، تصریح کرد: لازم است با راه اندازی تیم‌های سیاری و در اختیار گذاشتن حداقل ۲۰ دستگاه خودرو ون توسط دستگاه‌های اجرایی از جمله شهرداری، واکسیناسیون در رشت نیز به حد قابل قبولی برسد. 

سید امیرحسین علوی شهردار رشت نیز در این نشست از همکاری مجموعه شهرداری در تحقق اهداف نظام سلامت گیلان خبر داد و اظهار کرد: شهرداری رشت قادر است پنج اتوبوس و مینی‌بوس را برای طرح واکسیناسیون در اختیار دانشگاه علوم پزشکی گیلان قرار دهد. 

به گزارش فارس، در این نشست وضعیت شهرستان‌هایی که در پوشش واکسیناسیون از میزان متوسط استانی پایین‌تر هستند نیز با مشارکت مجازی مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان و همچنین فرماندهان سپاه نواحی شهرستانها مورد بررسی قرار گرفت. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: گیلان سلامت درمان واکسن رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان دانشگاه علوم پزشکی گیلان دانشگاه علوم پزشکی فرمانده سپاه قدس گیلان سید امیرحسین علوی شهردار رشت واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی گیلان راه اندازی تیم های سیار بهداشت و درمان ۱۲ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۸۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • طرح واکسیناسیون اتباع خارجی + فیلم
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • بیش‌ از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق احساس غرور کردند
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور